Ziekten en plagen bestrijding

Reken op onze ervaring en expertise

Het is belangrijk om regelmatig uw tuin te inspecteren op tekenen van ziekten en plagen, en indien nodig snel actie te ondernemen om schade aan uw planten te minimaliseren. Henskens Tuinplanning’s expertise zorgt voor een snelle identificatie en correcte behandeling.
Geniet van uw droomtuin en laat de rest aan ons over.

Henskens Tuinplanning is aangesloten op het ziekten en plagen waarschuwingssysteem van PCS.
Altijd up to date en klaar om te handelen.

Het Proefcentrum voor de Sierteelt (PCS) is een onderzoeks- en kenniscentrum gevestigd in Destelbergen, België, dat zich richt op de sierteeltsector. Het centrum voert toegepast onderzoek uit op het gebied van gewasbescherming, teelttechniek, veredeling, bemesting en energiegebruik in de sierteeltsector.

1

2

3

Ontdek de kracht van Buxus, de ultieme keuze voor weelderig groen, zelfs in zware leemgrond!
Hoewel Buxus de tand des tijds heeft doorstaan, zijn ze recentelijk geplaagd door schimmelziekten en de gevreesde buxusmot.
Maar vrees niet!
Met onze geavanceerde professionele producten kunnen deze problemen effectief worden aangepakt en voorkomen, zodat uw tuin altijd straalt.

Maar dat is niet alles. De strijd tegen onkruid en bodeminsecten in gazons is de laatste jaren een ware uitdaging geworden, vooral met de beperkingen op particuliere producten. Gelukkig bieden wij de oplossing. Met onze hoogwaardige bemestings- en professionele producten kunnen we deze problemen effectief tackelen, waardoor uw gazon er altijd fris en verzorgd uitziet.

Samen kunnen we deze uitdagingen aanpakken en uw tuin naar nieuwe hoogten tillen.

Onderhoudsplan

Door het afsluiten van ons onderhoudscontract, kunt u rekenen op regelmatige inspecties en preventieve behandelingen tegen ziekten, plagen en mollen. Ons team van experts maakt gebruik van milieuvriendelijke methoden en oplossingen om uw tuin te beschermen en te vrijwaren van schadelijke invloeden.

Waarom kiezen voor ons onderhoudscontract?

Regelmatige inspecties en preventieve behandelingen.

Gebruik van milieuvriendelijke methoden en oplossingen.

Bescherming van uw tuin tegen schadelijke invloeden.

Gemoedsrust door het uitbesteden van ziekten, plagen en mollenbestrijding.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over ons onderhoudscontract en ontdek hoe u uw tuin kunt beschermen tegen ziekten, plagen en mollen, met respect voor het milieu en de natuurlijke balans.

Afspraak maken

Henskens Tuinplanning bv
Doelaagstraat 9
3384 Attenrode

Tel – 0475-45 75 94
Tel – 016 81 02 32

luc@henskens.net

Contact Form Demo