Totaalprojecten

Als u op zoek bent naar een volledige transformatie van uw tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Henskens Tuinplanning heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuin totaalprojecten. Van het ontwerp tot de uitvoering, wij zorgen voor alles, zodat u zich kunt ontspannen en genieten van uw nieuwe buitenruimte.

DESIGN

De designfase van een tuin totaalproject is een belangrijke stap in het proces van het creëren van jouw droomtuin.

We bekijken samen de doelstellingen en wensen. Hierbij wordt gekeken naar bijvoorbeeld de gewenste functies, stijl, beplanting, materialen en budget.
We analyseren de locatie en omgeving waar de tuin zal worden aangelegd. Hierbij wordt gekeken naar zaken zoals de oriëntatie van de tuin, de bodemgesteldheid, de aanwezigheid van eventuele obstakels, de ligging ten opzichte van de zon en windrichting, etc.
Op basis van de inventarisatie en analyse van de site en jouw wensen wordt er een schetsontwerp gemaakt. In het schetsontwerp worden de belangrijkste elementen zoals de indeling van de tuin, de paden, terrassen, beplanting en eventuele andere elementen zoals waterpartijen of tuinverlichting weergegeven.
We bekijken en bespreken dit schetsontwerp samen. Aan de hand van jouw feedback kunnen aanpassingen en wijzigingen worden doorgevoerd.